Száll az ének

2014. október 10. 18:03 - mero.vera

uttorok_1082036_9036.jpgBaromira nem akartam a gólyatábori nemi erőszakokról írni, de kell. Kell, mert komoly emberektől is sorjáznak a szürke zónát generáló nézőpontok, egy olyan témában, ahol nincs szürke zóna. Mert nincs és kész.

Gazda Albertet nagyra becsülöm, többnyire egyet is értek vele, de most nagyon téved. Téved, hogy bizonytalan valamiben, amit nem lehet relativizálni.

Nem viszonylagos kérdés, hogy ér-e egy hivatalos (!) gólyatáborban olyat énekelni, hogy ezer geci van a tangámban és nem is emlékszem rá, hogy megbasztak. A rigmusaink mi vagyunk. A normáinkat dalban rögzítjük, mert a dal jobban beágyazódik, mint a mondott szó. Az indulók jelentőségét azt hiszem, nem kell boncolgatnom, érti mindenki. Szóval, őszintén nem értem. Tényleg felmerülhet, mint kérdés, hogy az olyan nóták, amik az öntudatlan, részeg csajok megdugását a buli részeként ábrázolják, megágyaznak a szexuális túlkapásoknak bűncselekményeknek azzal, hogy egy elnéző hangot tesznek normává? Megbasztak részegen, nem emlékszel, van ilyen.

Szily László is téved, nem ahhoz képest, vagy azért kéne Gazdának értenie, miért nincs helye itt a bizonytalankodásnak, merthogy lányos apa. Ez az ő személyes érintettsége, ahhoz nekem nincs közöm, másnak se. De az eléggé kiakaszt, hogy helye van nála a farizeusozásnak, vagy a kötőszavasítható bazdmegeléssel egy platformra hozásnak, miközben arról beszélünk, mik lehetnek a következményei a csöcsök közül kiivott feleseknek. Ami önmagában is hányingert keltő, többek között azért, mert vadidegen emberekről van szó, nem ezeréves haverokról, ráadásul egy erősen kiszolgáltatott, súlyos megfelelési kényszerrel megfejelt helyzetben.

Nyilván nem fog minden seggfej nőket erőszakolni, csak mert felállt a farka az embicilis, szexuálisan túlfűtött játékoktól. De az a barom, aki tényleg beleéli magát abba, ami köré az úgynevezett jófejség szerveződik, simán elszámíthatja magát. A második kipattant ÁJK - ügy tettese esélyes, hogy nem gondolta magáról azt, hogy nemi erőszakot követ el, miközben elkövette. Csak azt tette, amit egész nap énekeltettek vele.

"A menetnek vége, kijössz az ágyból, 
A tangádban ezer geci táncol. 
Egy részeg fazon a segged után nyúl, 
Te nem tudod miért, de újra megdugott."

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rakodopart.blog.hu/api/trackback/id/tr236778183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása