#JeSuisAhmed

2015. január 09. 14:03 - mero.csaba

Adott két őrült, akik kiskoruk óta gengszterek voltak. Nyilván van valami hiba a rendszerben, hogy idáig eljuthattak, de ebből nem következik egyenesen az, hogy a sok milliós európai muzulmán közösség egészének beilleszkedési gondjai volnának. Ebből még nem következik, hogy a multikulturális társadalom eleve kudarcra van ítélve.

A párizsi merénylet kapcsán rengeteg borúlátó, világvége hangulatú jóslat került elő. Elég végigolvasni a mandineren megjelent cikkeket. Három őrült gengszter munkájából magától értetődően következik a világok harca, a bevándorlás és az integráció kudarca, és úgy általában az egész liberális társadalom csődje.

Na azért most álljunk meg egy pillanatra!

Az egyik kivégzett rendőr muszlim volt, a másik aznap kivégzett rendőrnő pedig fekete. Az újság egyik meggyilkolt munkatársának szintén elég arab hangzású neve volt. Az ő tragédiájuk éppen hogy nem a bevándorlás csődjét, hanem a multikulturális társadalom sikerét és erejét szimbolizálja. 

 

Az eredeti dal szöveggel itt.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rakodopart.blog.hu/api/trackback/id/tr197055929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása