Kedves jobboldali barátaim...

2014. október 02. 17:35 - mero.csaba

... ugye tudjátok, hogy most éppen egy olyan civil kultúrkörnek a módszeres megsemmisítését nézitek végig alig burkolt kárörömmel, amely 2006-ban - elvi emberi jogi liberális alapokon - egyértelműen kiállt mellettetek, és a jogszerűtlen rendőri intézkedések ellen? TASZ , Átlátszó , Amnesty.

Azt tudjátok-e, hogy a Soros Alapítványt és a Norvég Civil Alapot Romániában azért baszogatják, mert az általuk támogatott szervezetek a székely autonómiáról szorgalmaznak párbeszédet?

Ugye azzal is tisztában vagytok, hogy a Soros alapítvány Izraelben azért közellenség, mert palesztínokkal szemben elkövetett jogsértésekről tudósítanak és az áldozatoknak jogsegélyt nyújtanak?

somalis.jpg

Tudtátok, hogy Soros pénzéből ilyen cuki képregényeket készítenek a nyugat-európai rasszizmus ellen, és az iszlám vallás elfogadásáért? Igen, a zsidók Amerikából pénzelt jogvédők az iszlám elfogadásáért harcolnak Európában.

A világ egy bonyolult hely.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rakodopart.blog.hu/api/trackback/id/tr496753561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása